Продукти

Галерия

ОЛ ДОРС ОЛ ДОРС ОЛ ДОРС






Сподели във Facebook





ОЛ ДОРС

кв. Дружба 1, бул. Кап. Дим.Списаревски 3; Бизнес Център Глобал Индустри ет. 4, офиси 406
София,
България
23.2661652
42.7246567
UserLikes
Име: ОЛ ДОРС
Адрес: София, кв. Дружба 1, бул. Кап. Дим.Списаревски 3; Бизнес Център Глобал Индустри ет. 4, офиси 406
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.alldoors.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Врати
Дейност:

Монтаж и изработка на врати и каси за тях

Ключови думи: врати, врата, vrati, vrata, doors

За нас

Ол Дорс ООД се състои от управленски отдел, офис-мениджър, представител на ръководството по системата за управление на качеството, проектов ръководител, конструктор, търговски отдел, офертен отдел, логистик, склад и монтажно звено.

Организацията на работата е систематизирана по следния начин: входащите запитвания се разглеждат в офертния отдел, където при евентуална липса на спецификация на вратите за даден строителен проект се обсъждат архитектурните чертежи и се изготвя количествена сметка, за да може да се направи самата оферта /количествено-стойностна сметка с доставка и монтаж на врати и каси. След
ОЛ ДОРС
това предложените модели и типове врати се обсъждат с Възложителя по отношение не само на възможните алтернативи, но и на конструктивните детайли по монтажа и завършването към стените и фасадите.
Одобрените предложения се превръщат в поръчки, които се доставят на строителния обект. Монтажната дейност се извършва на базата на предварително съгласувани техники и времеви графици, а гаранционното и извънгаранционно обслужване са постоянен ангажимент на „Ол Дорс” ООД.
Натрупаният опит на служителите в представителствата за България на фирмите Dorma – Германия, Alukoenigstahl – Австрия и Novoferm – Германия и
ОЛ ДОРС
м дава възможност да използват пълноценно това свое предимство при разработването и утвърждаването на сложни строителни проекти.

Чрез тази богата гама от производители „Ол Дорс” ООД предлага комплексни системни решения при реализация на крупни строителни проекти. В този случай дружеството е готово да поеме професионалното решение на всички задачи, започвайки с планирането, специфицирането, остойностяването, доставката, монтажа и завършвайки с обслужването по време на гаранционния и извънгаранционен срок.

При проявен интерес от Ваша страна се надяваме да бъдем взаимно, максимално полезни един на друг.
 
Открийте ни в Google+