ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA

ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA

ул. Безименна 10
София,
България
23.3517215
42.7137508
0 UserLikes
Име: ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA
Адрес: София, ул. Безименна 10
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hormann.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Врати
Дейност:

Производство на врати

Ключови думи: индустриални врати, производството на гаражни врати, врати, h246 rmann, товаро разтоварна техника

За нас


Днес на пазара на строителни елементи вратите, касите и задвижванията се свързват с марката Hörmann; защото групата Hörmann е лидер на този пазар в Европа.

Това беше постигнато с продължаващо десетилетия, постоянно разрастване на семейната фирма под знака на иновацията, гарантирането на качеството и близостта до клиентите.

Днес групата Hörmann се ръководи от третото и четвъртото поколение - внукът и правнуците на основателя на фирмата Аугуст Хьорман. Лично отговорни съдружници са Томас Й. Хьорман, Мартин Й. Хьорман и Kристоф Хьорман.

Международен растеж
Групата Hörmann е непрекъснато разширяващо се предприятие с международна насоченост. Врати, каси и задвижвания се произвеждат в 15 високо специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия.

С помощта на над 6.000 сътрудника, в 100% фамилното предприятие се постига оборот от над 1 милиард евро. Фино изплетената мрежа от над 50 собствени филиала и многобройни дистрибутори в над 30 държави гарантира на клиента кратки срокове.

Иновативни продукти
Първият камък в изграждането на днешното предприятие беше положен през 50-те години на миналия век с производството на нов тип гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход - вратата Berry.

През 1960-те години пестящите място, вертикално отварящи се секционни врати за гаражи, както и за индустриални и търговски обекти, поставят началото на прогресивно развитие.

Оттогава насам продуктовата гама се разширява непрекъснато. Днес освен познатите гаражни врати тя включва и ролетни врати, врати тип хармоника, пожароустойчиви и бързо движещи се врати, задвижвания и управления за врати, както и системи в областта на товаро-разтоварната техника, противопожарни и димозащитни врати, външни и вътрешни врати, козирки и каси.

Социален и културен ангажимент
Водена от социалния си ангажимент, фирма Hörmann подпомага традиционно проекти на служещи на цялото общество организации и институции, насочили вниманието си към хората с увреждания или хронично болните.


 

Открийте ни в Google+
© 2014 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми