ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA

ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA

Казичане, Западна Индустриална Зона, ул. Фарма парк 19
София,
България
23.3517215
42.7137508
UserLikes
Име: ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ / HOERMANN BULGARIA
Адрес: София, Казичане, Западна Индустриална Зона, ул. Фарма парк 19
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hormann.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Врати
Дейност:

Производство на врати

Ключови думи: индустриални врати, производството на гаражни врати, врати, h246 rmann, товаро разтоварна техника

За нас

Днес на пазара на строителни елементи вратите, касите и задвижванията се свързват с марката Hörmann; защото групата Hörmann е лидер на този пазар в Европа.


Това беше постигнато с продължаващо десетилетия, постоянно разрастване на семейната фирма под знака на иновацията, гарантирането на качеството и близостта до клиентите.


Днес групата Hörmann се ръководи от третото и четвъртото поколение - внукът и правнуците на основателя на фирмата Аугуст Хьорман. Лично отговорни съдружници са Томас Й. Хьорман, Мартин Й. Хьорман и Kристоф Хьорман.


Международен растеж
Групата Hörmann е водещ производител на врати в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 15 милиона врати. Повече от 6.000 сътрудника в 27 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат врати, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски имоти.


Иновативни продукти 
Първият камък в изграждането на днешното предприятие беше положен през 50-те години на миналия век с производството на нов тип гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход - вратата Berry.


През 1960-те години пестящите място, вертикално отварящи се секционни врати за гаражи, както и за индустриални и търговски обекти, поставят началото на прогресивно развитие.


Оттогава насам продуктовата гама се разширява непрекъснато. Днес освен познатите гаражни врати тя включва и ролетни врати, врати тип хармоника, пожароустойчиви и бързо движещи се врати, задвижвания и управления за врати, както и системи в областта на товаро-разтоварната техника, противопожарни и димозащитни врати, външни и вътрешни врати, козирки и каси.


Социален и културен ангажимент
В изпълнение на социалния си ангажимент фирма Hörmann традиционно подпомага проекти на общополезни организации и институции, които се занимават с въпросите на хора с увреждания или хронично болни хора.

 

Открийте ни в Google+